Pusryčius rekomenduojame pasiruošti iš anksto. Jei ryte skubate ir dėl to dažnai praleidžiate pusryčius, rekomenduojame iš vakaro ruoštą avižinę spanguolių ir kriaušių košę. Angliavandenių bomba padėsianti užvesti organizmą darbui. Spanguolės tinka ne tik Kalėdoms, jų, šaldytų, galima nusipirkti ištisus metus. Skoniui pagardinti pasirinkome lazdynų riešutus ir linų sėmenų sėklas.

FILE-20160724-1750FFUQMRGZ7FG1

Reikalingi ingridientai:

  • 75g. šaldytų spanguolių.
  • 1 kriaušė, supjaustyta didesniais gabalėliais.
  • 175ml. migdolų pieno.
  • 1 arbatinis šaukštas graikiško jogurto.
  • 1 arbatinis šaukštas medaus.
  • 1 šaukštas (30g.) vanilės skonio baltymų.
  • 100g. avižinių dribsnių.
  • Linų sėmenų sėklų.
  • Kepintų lazdyno riešutų.

Paruošimas:

Suberkite spanguoles, supjaustytą kriaušę, migdolų pieną, graikišką jogurtą, medų ir baltymų miltelius į mažą indą arba smulkintuvę ir gerai sumalkite.

Kai masė taps vientisa, supilkite avižinius dribsnius ir palikite šaldytuve 6 valandoms išmirkti (rekomenduotume per naktį).

Prieš valgant, apibarstykite lazdynų riešutais ir linų sėmenų sėklomis, užberkite kelias papildomas spanguoles ir skanaus!