Kaip vynas su sūriu, šokoladas skirtas derėti kartu su bananais. Neišmeskite pajuodavusių, pernokusių bananų! Suminkštėję jie tampa saldesni, o tai labai tinka šiam receptui.

Patiekalas skirtas atsistatymui po treniruotės – greitai pagaminamas, tačiau reikia jam reikia pasiruošti iš anksto, prireiks kelių valandų avižoms išbrinkti.

Ingridientai:

  • 250ml. migdolų pieno;
  • 2 šauktai (60g.) baltymų miltelių (rekomenduotume vanilės skonio);
  • 1 bananas, stipriai susmulkintas;
  • ½ arbatinio šaukšto kakavos;
  • 75g. avižinių dribsnių;
  • Gabalėlis šokolado, pateikimui;

FILE-20161201-1412T5PWHZ4C769D

Paruošimas:

Suberkite viską į maišytuvą (išskyrus avižinius dribsnius ir juodą šokoladą), maišykite tol kol gausis tiršta masė.

Mišinį užpilkite ant avižinių dribsnių ir gerai išmaišykite. Palikite viską šaldytuve kelioms valandoms (geriausia per naktį).

Kai būsite pasiruošęs valgyti, užsitarkuokite juodo šokolado ant viršaus!